13
Evrokupovi

FOTO: Youtube/ Screenshot

BILO BI ME SRAMOTA DA ŠETAM BEOGRADOM, A DA KUPIM ONOG KULIBALIJA: Rade Bogdanović oštro kritikovao Crvenu zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.22 u 23:28

Nije ih štedeo.

Crvena zvezda je samo 7 dana nakon ubedljivog trijumfa nad Ferencvarošem u Beogradu sa 4:1, doživela poraz od istog protivnika u Mađarskoj. Ovog puta, bilo je 2:1 za ekipu Stanislava Čerčesova, a oštre kritike na račun srpskog šampiona imao je Rade Bogdanović, stručni konsultant na RTS-u.

On je zapazio da su crveno-beli loše odradili letnji prelazni rok, a potom je prokomentarisao i Kulibalija.

Nisu dobro odradili letnji rok. U boj ka Ligi šampiona se ne ide bez centarfora… Kupili su centarfora, života mi, meni bi bilo sramota beogradskom kaldrmom prošetati, a da kupim onog Kulibalija u 31-32 godini – rekao je Bogdanović.

Bogdanović se zatim osvrnuo i na sam tim, a kompletno izlaganje možete pogledati u video snimku koji je u prilogu.

– Ekipa nespremna, Pešić ne zna da igra glavom, trener do juče bio pomoćnik, nema autoritet – rekao je između ostalog Bogdanović.

0
0

13 Komentara

  1. Istina 100%. Igrači ne veruju „strategu“. Nemamo centarfora. Neki misle da su veći od Zvezde. I na kraju, ti si plaćen (ne malo) da trčiš, da se zalažeš ako ne možes nije ti mesto u ozbiljnom klubu. Ćao

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedan od retkih ljudi koji sme sve da kaze pred TV auditorijumom.Svaka cast Rade,isti si kad kritikujes i kada hvalis igru!Realno sve kazes.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve rečeno prepošteni direktor pa svi redom. Znaju znanje. A sramotu nemaju jer se sirotinja umesto motke za 10 eura koje joj bace potuče na tribinama da zauzmu mesto pored noge gospodara.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jbg. odradili su ‘LOSE PRELAZNI ROK’, ALI za FK, za SEBE-NE, budi siguran u to..!!!
    PS…a sto se „SRAMOTE“ tiche, ma ajde bre Rade, maLo ozbiljnosti nije ti na odmet, OD KADA „ONI“ IMAJU SRAMOTE i STIDA….?!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter