1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MITROVIĆ OTKRIO DA ZVEZDA IDE NA SVE ILI NIŠTA: Moramo da osvojimo 6 bodova – nismo zaslužili poraz! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.22 u 08:17

Bio je jedan od najbojih.

Fantastičan trk uz rutinsku realizaciju Stefana Mitrovića sigurno je najlepši potez viđen na gostovanju Crvene zvezde ekipi Ferencvaroša u kojoj je domaćin slavio sa 2:1, u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope. Mladi fudbaler je u obraćanju za medije istakao da se ovakav epilog desi kada ne iskoristiš sve šanse.

Ušli smo u utakmicu onako kako smo se dogovorili, ali smo primili gol, međutim u drugom poluvremenu smo bili dobri i uspeli da izjednačimo. Imali smo naše prilike i nismo zaslužili da izgubimo, već da donesemo sva tri boda u Beograd, ali to je fudbal i kada ne iskoristite šanse, ovo je epilog – rekao je Mitrović.

Mitrović je poručio da crveno-beli neće odustati i da će u preostala dva susreta ići na sve ili ništa.

Falilo je koncentracije, primili smo gol iz nepažnje posle prekida i u takvoj situaciji je teško da se dva puta vratiš u meč. Imamo još dve utakmice, idemo na sve ili ništa, moramo da osvojimo šest bodova i nadamo se prolasku dalje – zaključio je Mitrović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter