3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

BORBA DO SAMOG KRAJA I MNOŠTVO ŠANSI, ALI IPAK PORAZ: Crveno beli nisu mogli do novog trijumfa protiv Ferencvaroša! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.22 u 22:54

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Ferencvaroša sa 2:1, u 4. kolu Lige Evrope. Domaći su do prvog gola stigli preko Zakarijasena, dok je Zvezdi na startu drugog dela igre i poništen jedan pogodak. Ipak, brzo je izjednačenje doneo Stefan Mitrović, dok je još brže, pobedonosni gol postigao Mae.

PRVO POLUVREME:

Gledali smo veliku borbu od samog starta meča. Ferencvaroš je dva puta zapretio, jednom su stigli i do peterca, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze Milana Borjana.

Već nakon nekoliko minuta, delovalo je da je srpskom šampionu pritisak popustio, te da su polako prebacili težište igre na protivničku polovinu.

Mogla je Zvezda da ima dobru priliku u 15. minutu kada Pešić ipak nije uspeo da se lepo okrene nakon prijema lopte na nekih 7 metara od gola Ferencvaroša.

U 21. minutu Eraković je dobio žuti karton. On je napravio faul kako bi sprečio kontranapad domaćih što je uspešno učinio.

Nakon centaršuta sa leve strane, lopta je došla upravo do strelca jedinog pogotka Ferencvaroša u Beogradu, čiji je šut otklonio Milan Borjan. Ipak, lopta se ponovo odbila do njega, a odbrana Zvezde delovala je ukopano, što je Zakarijasen iskoristio i pogodio za prednost svog tima od 24. minuta.

Ubrzo nakon pogotka, ispostavilo se da Sanogo ne može da nastavi meč, pa je Milojević bio prinuđen da u igru uvede Kingsa Kangvu.

Kanga je u 37. minutu pokušao sa novim šutem iz ogromne udaljenosti, ali ovo nije bilo blizu ozbiljnije pretnje domaćima.

Moraće izabranici Miloša Milojevića mnogo organizovanije u nastavku igre, ako žele da dođu do pogotka i potencijalnog preokreta.

DRUGO POLUVREME:

Na samom startu drugog poluvremena, Zvezda je uspela da zatrese mrežu Ferencvaroša, ali je pogodak Aleksandra Pešića poništen zbog igranja rukom. Zvezdin napadač je tokom prijema zakačio loptu rukom, što je VAR i potvrdio kasnije.

Velika šteta, ali i dokaz da crveno-beli mogu mnogo više u nastavku.

Ipak, već u 55. minutu Zvezda stiže do izjednačenja, a gol je delo Stefana Mitrovića, nakon sjajnog kontranapada srpskog šampiona.

Radost Crvene zvezde trajala je samo 6 minuta. Nakon jednog centaršuta tokom kojeg je lopta dugo putovala, Sami Mae je sa leve strane glavom savladao Milana Borjana. Asistirao mu je Paška, a kapiten crveno-belih nije mogao da spreči ovaj udarac.

Uspela je Zvezda u drugom delu drugog poluvremena da promaši nekoliko zaista dobrih šansi. Pored ove Mitrovićeve, nakon kornera i centaršuta Kangve, Dragović je bio neprecizan iz sjajne pozicije. Potom je Ivanić proigrao Pešića, ali ni to nije moglo da donese pogodak Zvezdi.

Tri minuta kasnije je i sam Pešić propustio priliku sa 5 metara od gola Ferencvaroša.

Nastavila je Zvezda da svim silama napada do kraja ovog susreta, dok je Ferencvaroš uspeo da odoli i sačuva rezultat 2:1

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

3 Komentara

  1. Zvezda nema centarfora !Dajte tom malom prostora u domačem prvenstvu jer Pešlić nije centarfor.Mene zanima da se javi budala koja je otjerala Ohija i dovela ove dve skalamerije za koje je Pavkov Gert Miler.

    0
    0
    Odgovori
  2. …vidovNJAKKK draGOV(N)IC je opettt za malo pogodio tacan rezultat 0-2..?!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PREDIVNO VECE ZA SVE LJUBITELJE GAZENJA Coor***VE, kako kosarkaske, tako i fudbalske ;’se Xcije’..!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. BUDZE TTT preko 100 milki a racccQ totalan od fk-a…?!!! PS …koeficijent ste srozali a ‘igrali’ bi LS, tj. kao direktan ucesnik…eee nece moci, osim DIREKT u 3 Ligu, sto zbog ‘sastanka u 24:00h. od kada krece ‘preporod’ autodevastirane Coor***VE, a posebno zbog golova iza autogol linije dok nije postojao varr itd itd… U stvaranju novog Sv. poredka za vass nema mesta poklonici i sledbenici FALOOSA S’SHIPKKKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter