2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘MEŠANJE PREDSEDNIK VUČIĆA BI BILO NEPRAVEDNO’: Ostoja Mijailović vrlo detaljno govorio o celokupnoj situaciji vezanoj za izbornu skupštinu!

Objavljeno: 14.10.22 u 21:26

Haos koji je nastao tokom izborne skupštine JSD Partizan i dalje traje!

Kada je pre oko mesec dana Ostoja Mijailović objavio pobedu na izborima za predsednika JSD Partizan, nastao je pravi haos, jer je pobedu proglasio i Vučelić. Tada su bile umešane i brojne državne institucije, a za SportKlubMijailović je govorio o tome da li će se predsednik Srbije umešati!?

‘Ja nisam razmišljao da govorim o tome, ali ću odgovoriti na vaše pitanje. Mislim da je to nepravedno prema instituciji koju predstavlja predsednik države. Mislim da to nije etički prema nekom čoveku koji predstavlja sve nas zajedno kao predsednik države, da se bilo ko poziva na njega. Ja se nikada nisam pozvao na njega, da se razumemo. Neka dođu sa jednim dokazom da sam ja spomenuo državu ili predsednika države, niti jednom. Niti se on mešao u to, niti to treba da bude njegov posao. S druge strane, on kao čovek i institucija ima pravo i lično da navija za neki drugi klub. On nema ni pravo da se meša u ovaj naš izborni proces i to je ključna rečenica.’ – rekao je Ostoja i odmah potom nastavio:

Kosarka-KK Partizan Koktel
Ostoja Mijailovic (L) and Milorad Vucelic
Belgrade, 26.06.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Ja se nisam pozivao na njega niti se on mešao, niti su se mešale državne institucije u ovo. Neko je spomenuo predsednika APR, ja njega u životu nisam upoznao, da ga oni nisu stavili i mešali u ovo, ne bih znao ni kako izgleda. Imali ste jedan interesantan detalj koji su svi propustili. Prvi snimak koji je izašao, kamere koje su snimile moj ulazak su vlasništvo FK Partizan. Nadzor nad tim kamerama je kontrolisao FK Partizan. Izašao je prvi, isečeni snimak gde ja kao Vazuri otimam neke papire. A onda postoje neki ljudi tamo, kojima je verovatno dosta tih prevara i mutnih radnji koje oni rade, pa su na internet izbacili celokupan snimak, gde se posle 15 minuta videlo da on zapravo otima papire, što je zaista i bilo tačno. A oni su plasirali namontiran snimak, da bi optužili mene.’ – zaključio je on.

0
0

2 Komentara

  1. PRESTANI VISE da se trpas u sve u ime yu de, gledaj da DOVEDES PLEJA I CENTRA U KKP DA SE VISE NE MRCVARI OSTATAK EKIPE BEZ NJIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg…neki drze njegovu sliku u ‘kancelariji’, a uprAVo je njih spasao sigurnog gasenja kao i u kk seXciyi i sve je pocelo sastankom u 24:00h. …!!!!! PS..a o nesposobnosti ili zbog toga sto NECE da pronadje generalnog sponzora jacine qasspROMa, kao sto je zuti bORIS autodevastiranoj Coor***VI namestio..!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter