4
Fudbal

FOTO: Screenshot

VERNI NAVIJAČ PARTIZANA BRUTALNO PREBIJEN U HUMSKOJ: Čulo se „Je*o te Ostoja“ – Mijailović se odmah oglasio! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.22 u 20:44

Užasne scene u prostorijama FK Partizan.

Verni navijač Partizana Dalibor Petrović, koji već godinama ide na sve mečeve fudbalskog, košarkaškog i odbojkaškog kluba, danas je pretučen u prostorijama FK Partizan. Dalibor već dugo dolazi u prostorije ovih klubova, gde dobija karte za utakmice svog voljenog kluba, ali ga je ovog puta sačekalo neprijatno iznenađenje.

On je išao po karte, bio je u holu na spratu FK Partizan, gde ga je dočekalo obezbeđenje, koje ga je odmah napalo. Oni su ga pretećim tonom upitali šta traži ovde, na šta im je on odgovorio da je krenuo po kokice, jer od prošle godine ima aparat i dozvoljena mu je prodaja kada su utakmcie u Humskoj.

I pored toga što je bilo dosta ljudi u holu, jedan od pripadnika obezbeđenja ga je ugurao uz zid, dok ga je drugi krvnički udarao i vređao, što se može čuti na snimku. On je uspeo da uključi svoj telefon i snimi šta se sve dešavalo, a čulo se i bolno jaukanje kada su ga pomenute siledžije udarale.

Dalibor se i dalje nalazi u Urgentnom centru, a hitna je došla po njega oko 13 časova. Povodom svega, oglasio se i novi predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović.

Dragi Dalibore, dok je pravih Partizanovaca ti nikad nećeš biti sam! Verujem da i tebe kao i sve nas od udaraca više boli nepravda i osećaj da nas neko deli na podobne i nepodobne, a samo zbog svojih fotelja! Neće moći, neće proći! Neka sledeći put kukavice napadnu mene – napisao je Mijailović emotivnu poruku na Tviteru.

Povodom svega oglasio se i sekretar JSD Partizan Željko Tanasković, koji je otkrio da su Daliboru svi pomagali i da je samo radio po dogovoru.

Odrastao je u Domu za nezbrinutu decu, roditelji ga ostavili. Godinama gleda mečeve fudbalskog, odbojkaška i košarkaškog kluba. I pomažu mu svi. Željko mu je i honorare davao za razne aktivnosti oko kluba. A ove godine ga je pustio FK Partizan i KK Partizan da sa aparatom za kokice prodaje kad su mečevi. On je otišao da pita u FK gde moze da postavi aparat i da traži kartu za sebe, a proveo se kao najgori neprijatelj – istakao je sekretar JSD Željko Tanasković.

0
0

4 Komentara

  1. Mijailović nije predsednik JSD. Jer to ne može sa pečstom od frajera iz Bugojna. Sudski veštak tako utvrdio. Džaba Vučić, džaba sila.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter