0
Odbojka

FOTO: OSSRB

ODBOJKAŠICE STIGLE U HOLANDIJU: Večeras gledaju drugo polufinale i čekaju svog rivala!

Objavljeno: 13.10.22 u 17:24

Imaju još vremena za odmor i pripremu.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, igraće u finalu Svetskog prvenstva. Seniorke Srbije su danas čarter letom otputovale iz Krakova u Apeldorn, gde će u subotu, 15. oktobra igrati u poslednjoj utakmici na Svetskom prvenstvu.

Srbija je pobedom protiv SAD u polufinalu u Gljivicama obezbedila treću medalju na SP. Prva medalja, bronzana, osvojena je 2006. u Japanu, a druga, zlatna 2018. takođe u Japanu.

U drugom polufinalu SP u Apeldornu će večeras igrati ItalijaBrazil od 20.00 časova, uz direktan prenos na TV Sport Klub.

SELEKTOR SRBIJE SIJA OD SREĆE, A KAKO I NE BI: „Još samo jedan korak do našeg sna!“

Srbija će u finalu igrati protiv pobednika tog duela, u subotu, 15. oktobra od 20.00 časova u Apeldornu, u Holandiji, uz direktan prenos na TV Sport Klub 1.

Imali smo naporni meč protiv Amerikanki pogotovo posle napornog duela prethodnog dana protiv Poljske u pet setova. Bilo je zaista teško se oporaviti. Pokazali smo dobar kvalitet i jaku glavu. Mi smo dokazali da je dva puta moguće pobediti istog protivnika. Imamo dva dana odmora i protiv koga god budemo igrali biće težak meč. Odigrali smo veliki broj utakmice i drago mi je da držimo kontinuitet pobeda. Dobro smo se spremale za ovo, svaka devojka će dati maksimum, istakla je Bjanka Buša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter