1
Evrokupovi

Foto: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NIJE VIDEO DA ZVEZDA MOŽE DO POBEDE: Primili smo dva naivna gola, neki prekidi moraju da budu gol!

Objavljeno: 13.10.22 u 23:55

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević, obratio se medijima nakon poraza u 4. kolu Lige Evrope od Ferencvaroša rezultatom 2:1. Srpski trener je bio nezadovoljan igrom svog tima, istakao je da su primljena dva naivna pogotka, kao i da nije video priliku za trijumf.

Mislim da smo primili dva jeftina, navina gola koja ne mogu da se istrpe na ovom nivou, nismo bili dovoljno konkretni u napadu, to što smo radili na kraju je bilo stihihsjki umesto rada i plana, bilo je mnogo stvari koje nisu bile dobre, nisam video da smo mogli da dobijemo, možda je nerešeno bilo ono čime smo mogli da se zadovoljimo, ali sa takvim grešakama, nismo mogli da dobijemo bod.

FOTO: FK Crvena zvezda

Potom je prokomentarisao i pojedine greške koje su dovele do pogotka domaćeg tima.

– Ne mislim da je zbog toga, Sanogo nije ni trebalo da bude tu gde je bio, dve – tri nadovezane greške i gol. To je nešto što je nedopustivo, što nam se nije dešavalo, ne može da se spava, da li je Sanogo tu ili nije, nije bitno.

Zvezda je u završnici meča imala nekolicinu šansi, ali nije uspela da ih realizuje.

– To su polušanse, stihijski se došlo do toga, ovakvi prekidi kao poslednji Kingsijev mora da se pretvore u gol, ovako je ostalo svve 50-50 – zaključio je Milojević.

0
0

1 Komentara

  1. Da smo mi dali gol kao njihov drugi, mi bismo tri dana hvalili naseg igraca. Gol je prelep, a druga je stvar sto nama ne odgovara. Zvezda je igrala dobro,bez ikakvih zamerki. Onaj sto je doveo Kulibalija neka se sam javi,mada verovatno sve pare iz tog ugovora idu njemu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter