0
Evrokupovi

Nemanja Motika (L) and Endre Botka Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘ZVEZDA NIJE BOLJI TIM OD NAS’: Desni bek Ferencvaroša veoma optimističan pred sutrašnji meč!

Objavljeno: 12.10.22 u 11:49

Veruje da njegov tim može do pozitivnog rezultata!

Nakon što su pretrpeli ubedljiv poraz u Beograd (4:1), fudbaleri Ferencvaroša željni su ‘osvete’ pred svojim navijačima. Taj duel počinje sutra od 21h, meč se igra u Budimpešti, a prisutan će biti i određeni broj navijača iz Srbije. Desni bek mađarskog kluba – Endre Botka veruje da njegov tim može do pobede i da Zvezda nije bolji tim od njih.

‘Možda ste već protiv Debrecina mogli da osetite da je naš mentalitet potpuno drugačiji. Svi su dali sebe više za tim, pa je to predstavljalo dobar znak za četvrtak. Crvena zvezda nije bolji tim, ako budemo koncentrisani sve vreme, možemo da ih pobedimo. Mentalitet će biti ključ uspeha.’ – rekao je Botka i potom dodao:

Marko Gobeljic (L) and Endre Botka Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Rezultati su došli posle pauze zbog reprezentativne pauze, niko ih nije očekivao. Možda smo bili previše samouvereni, verovali smo da je dovoljno samo da izađemo na teren. To nije dobro. Ako svi budu motivisani ne bi trebalo da bude problema. Moramo da shvatimo da je već teško menjati se tokom meča, već da morate da budete koncentrisani od prvog trenutka.’ – reči su desnog beka Ferencvaroša.

BELGRADE, SERBIA – OCTOBER 06: Endre Botka (L) of Ferencvarosi TC in action against Aleksandar Pesic (R) of Crvena Zvezda during the UEFA Europa League group H match between Crvena Zvezda and Ferencvarosi TC at Rajko Mitic Stadium on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Takođe Botka smatra i da će Zvezda biti ohrabrena rezultatom iz prve utakmice.

‘Mislim da je moguće da će oni igrati hrabrije zbog rezultata u Beogradu. I mi treba da uradimo ono što je Zvezda uradila u prvom meču, da krenemo hrabro napred. Crvena zvezda je dobar tim, kao i druga dva tima u grupi, bez obzira na to što rezultati ne pokazuju.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter