0
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FERENCVAROŠ U OZBILJNOM PROBLEMU PRED ZVEZDU: Suspenzija zbog pljuvnja, mnoštvo povređenih i užasna atmosfera u svlačionici!

Objavljeno: 12.10.22 u 10:11

Zvezdi bi mogao da bude znatno olakšan posao u Budimpešti!

Fudbaleri beogradskih ‘crveno-belih’ u četvrtak od 21h igraju duel 4. kola grupne faze Lige Evrope. Oni gostuju ekipi Ferencvaroša u Budimpešti, a duel ovih dveju ekipa odigran pre nedelju dana pripao je Zvezdi, koja je dosta ubedljivo slavila sa 4:1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Trener mađarskog tima – Čerčesov trenutno se nalazi u ozbiljnim problemima. Od ranije su povređeni desni bek Vingo, krilni fudbaler Enguen i vezista Lajduni. Tokom duela na stadionu ‘Rajko Mitić’ povredio se i Triling, pa je upitan za sutrašnji duel. Tu nije kraj problemima za Čerčesova. Naime, u duelu sa DebrecenomMaeu je pljunuo Džudžaka zbog čega će biti drakonski kažnjen, ali se isto tako ta kazna neće odnositi na evropske utakmice, pa bi on mogao da se nađe na terenu sutra.

Jedinom predstavniku Srbije u Ligi Evrope pobeda bi bila od velikog značaja, jer bi tako zadržali svoje šanse da prođu u nokaut fazu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter