0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PETRUŠEV: ‘Cilj je plej-of – Sredina u kojoj ću moći da se razvijam!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.22 u 12:56

Nakon što u Efesu nije dobio gotovo nikakvu šansu, sada se nada nečemu potpuno suprotnom.

Srpski centar Filip Petrušev ovog leta stigao je u redove Crvene zvezde, nakon dosta loše sezone u Efesu. Tačnije, nije ni bila toliko loša sezona, koliko on nije dobijao pravu šansu da se dokaže. Upravo suprotno, mogao bi da dobije u Crvenoj zvezdi. Timski ciljevi su za sada jasni.

‘Timski želimo da se uigramo što bolje, jer je nova ekipa i sve je novo. Moramo da idemo utakmicu po utakmicu, svaka je jako važna i duga je sezona. Svima je krajni cilj borba za plej-of, ali to je daleko, videćemo.’ – rekao je Petrušev, a potom je progovorio o svom dolasku u Zvezdu.

‘Mislim da je ovo sredina u kojoj ću imati prostora da se razvijam. Prošle godine nisam imao prostora na terenu, a mislim da ću ovde imati prostora da pokažem šta mogu, da nađem svoju ulogu na ovom nivou. Tražio sam ekipu u Evroligi u kojoj ću moći da se razvijam, mislim da je Evroliga nivo na kojem mogu da igram i na kojem treba da igram. Ta prilika se ovde otvorila.’ – reči su mladog centra.

Za 15 minuta koliko je igrao protiv Budućnosti, upisao je 15 poena, uz tri uhvaćena skoka i samo dva promašaja iz igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter