0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ U PROBLEMU PRED DOLAZAK U ‘PIONIR’: Panatinaikos bez bivšeg igrača Zvezde, Vilijams upitan! (FOTO)

Objavljeno: 11.10.22 u 21:17

Loš start sezone za ekipu iz Atine!

Po prvi put od kada je napustio Mali Kalemegdan Dejan Radonjić se vraća u halu ‘Aleksandar Nikolić‘! Legendarni trener Zvezde, sada šef stručnog štaba Panatinaikosa, dolazi u srpsku prestonicu na megdan timu koji je godinama predvodio sa klupe. Panatinaikos je na čelu sa crnogorskim stručnjakom loše startovao sezonu, a nema sumnje da su kadrovski problemi dodatno uticali na ishod tih mečeva.

PAO je najpre zaustavljen u finalu Super kupa od večitog rivala, Olimpijakosa, a potom su usledili porazi od Real Madrida u Evroligi i Arisa u domaćem prvenstvu.

Radonjić se u lošem trenutku vraća ‘kući’. Momentum svakako nije pogodak, a situacija za njegov tim se dodatno komplikuje posle saznanja da ni za ovaj meč ne može da računa na Nejta Voltersa, dok je pod znakom pitanja i nastup Derika Vilijamsa.

FOTO: STARSPORT

Američki plejmejker, igrač Zvezde u dva navrata, tokom leta je pojačao redove Panatinakosa na insistiranje Radonjića. Volters je doživeo povredu kuka tokom priprema i od tada je van stroja.

Kada je u pitanju Derik Vilijams, Radonjić ima čemu da se nada. Krilni centar je na meču protiv Arisa zadobio snažan udarac, pojavio se hematom, pa Vilijams danas nije trenirao sa ekipom. Ipak, bivši igrač Makabija putuje sa timom, ali ostaje upitan za utakmicu koja je na programu u četvrtak od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter