0
Evrokupovi

Milan Rodic (FOTO: Starsport)

RODIĆ SAMOUVEREN PRED FERENCVAROŠ: „Dokazali smo da smo najjači kada je najteže – idemo po drugu uzastopnu pobedu!“

Objavljeno: 11.10.22 u 14:45

Crveno-beli u Mađarskoj.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas gostuju ekipi Ferencvaroša u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope.

Prošlog četvrtka, Zvezda je na svom terenu deklasirala Mađare – 4:1.

Pred ovaj susret govorio je bek crveno-belih, Milan Rodić.

Dočekujemo utakmicu protiv Ferencvaroša u dobrom raspoloženju. Odigrali smo izuzetno kvalitetan meč protiv mađarske ekipe prošle nedelje, bili konkretnija ekipa, znali šta želimo i još jednom dokazali da smo najjači kada je najteže. Pokazali smo zajedništvo, timski duh i upravo to nas je dovelo do značajne pobede. Ekipe u grupi nas do te utakmice nisu upoznale, naše mogućnosti i snagu, međutim sada se situacija promenila. Grupa je izuzetno izjednačena, devet bodova je još uvek u igri. Nastavljamo po planu, spremamo utakmicu po utakmicu, prva je protiv Ferencvaroša, idemo po drugu uzastopnu pobedu u Ligi Evrope. – istakao je bek Crvene zvezde.

UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Ferencvaros (Photo by Pedja Milosavljevic)

Osvrnuo je i na podršku koju će Zvezda gotovo sigurno imati na Grupama Areni.

Svesni smo da vlada veliko interesovanje naših navijača za utakmicu protiv mađarske ekipe. Situacija je takva da je broj karata ograničen i mnogi neće moći da budu na stadionu, iako smo svesni da bi i deset hiljada karata bilo malo. Pre utakmice protiv Ferencvaroša koja se igrala na Marakani smo imali cilj da ostvarimo pozitivan rezultat i zaslužimo podršku publike. Priredili smo im veče za pamćenje, videlo se koliko im je bilo drago što su ponovo videli ekipu u najboljem svetlu. Mnogo će nam značiti podrška u Budimpešti, kako bismo nastavili dobar niz i borbu za evropsko proleće. – zaključio je Rodić.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter