0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PSŽ DEMANTOVAO NAVODE ŠPANACA: ‘Mbape nikada nije razgovarao sa nama o odlasku u januaru!’

Objavljeno: 11.10.22 u 22:10

Digla se prava bura u francuskoj prestonici!

Fudbaleri Pari Sen Žermena trenutno bije bitku sa Benfikom, u okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona, a tokom dana se pojavila vest koja je prilično uzburkala strasti u redovima francuskog šampiona.

Prema navodima španske ‘Marke’, koja je poznata kao list koji ima odličnu saradnju sa Real Madridom, Kilijan Mbape je izrazio želju da napusti Pari Sen Žermen već u januaru.

Brzo su reagovali funkcioneri kluba sa ‘Parka prinčeva‘, pa je u ime ostatka uprave kratku izjavu dao savetnik za sportska pitanja, Lui Kampos.

-Ovde sam da jasno demantujem. Mbape nije razgovarao niti sa mnom, niti sa predsednikom o odlasku u januaru. Ovo pitanje se u našim razgovorima nikada nije poteglo. Ima sakodnevnih glasina, i ne možemo da pričamo o njim. Ali ova je veoma ozbiljna. Jer moje ime se pominje u njoj. Ovo nije prava vest i svakako neće da poremeti ekipu – kazao je Kampos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter