0
Evrokupovi

Foto: Twitter/Screenshot

ALEGRI NAKON PORAZA OD MAKABIJA: Ne igramo kao tim. Moramo da ćutimo i radimo! (FOTO)

Objavljeno: 11.10.22 u 23:38

Najveće iznenađenje na večerašnjim mečevima Lige šampiona videli smo u Haifi, a Makabi je slavio protiv Juventusa rezultatom 2:0.

Nakon ovog šokantnog poraza prvo je Anjeli zaštitio Alegrija, ali se i izvinio navijačima, a onda je i sam trener Stare dame izneo svoje utiske:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Teško je ovo objasniti. Moramo da ostanemo smireni. Predstava nije bila na željenom nivou, posebno u pogledu karaktera. Moramo da budemo tihi, da ćutimo i radimo kako bismo izašli iz ove situacije. Sutra se vraćamo i do derbija (protiv Torina) ostajemo u karantinu u Kontinasi. Imamo dužnost prema klubu, prema navijačima i iznad svega, prema sebi“ započeo je Alegri, pa je naglasio da njegovom timu fali kolektivne igre:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ne igramo kao tim. Pokušavamo previše individualnim akcijama. Imamo tri dana da se pripremimo za derbi gde moramo da izgledamo kao tim. Ovo je bilo jedno od naših najgorih poluvremena ikada.“ zaključio je Alegri, koji će ostati trener Juventusa do kraja sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter