1
Evropske lige

Foto: Twitter/@FabrizioRomano

ANDREA ANJELI NAKON PORAZA OD MAKABIJA: Ovo je sramota, ali Alegri jeste i ostaće trener! (FOTO)

Objavljeno: 11.10.22 u 22:38

Makabi je bio bolji od Juventusa u Haifi rezultatom 2:0, a čelnik Stare dame, Andrea Anjeli istakao je da će Alegri ostati trener.

Juventus ne igra onako kako se od njega očekuje i nije ni bleda senka ekipe koja je čitavu deceniju vladala italijanskim fudbalom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ovo je sramota. Izvinjavam se navijačima. Ovo je teška noć u teškom periodu. Jedan od najtežih perioda i pravi trenutak da se preuzme odgovornost. Zato sam ja tu, ali Alegri jeste i ostaće trener Juventusa“ rekao je Anjeli.

Juventus sada sa Makabijem deli treće mesto grupe sa 3 osvojena boda i treba mu čudo da se plasira u osminu finala Lige šampiona, odnosno da PSŽ i Benfika ne savladaju Izraelce u preostala dva kola.

0
0

1 Komentara

  1. Kakav trener takav I Juventus,Anjeli je pogubio konce izgubljen je u vremenu I prostoru.Sto pre oteraju Alegrijq bice bolje za Juve,Ako pak ostane borice se za 6 mesto.Katastrofa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter