0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Austin Hollins Aaron White ABA Liga, Crvena Zvezda - Borac Cacak 19.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VAJT SE VRAĆA U BEOGRAD: ‘Za 20 godina ću se sećati samo trofeja sa Zvezdom!’

Objavljeno: 10.10.22 u 15:50

Vraća se u Beograd, ali ovog puta kao ‘neprijatelj’.

Američki košarkaš Eron Vajt je ovog leta dres Crvene zvezde zamenio opremom podgoričke Budućnosti. Iako je veliki deo sezone bio povređen, navijači ‘crveno-belih’ su ga upamtili i kada je odlazio, dobio je veliki broj lepih poruka. Sada se vraća, ali sa drugim ciljem, a to je da svojim doskorašnjim saigračima nanese poraz.

from left Luka Mitrovic Aaron White Branko Lazic Ognjen Kuzmic Austin Hollins Ognjen Dobric Nikola Kalinic Stefan Markovic Nate Walters teim team ekipa ilustracija illustration
Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22
Beograd, 01.02.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘Niko ne može da oduzme sećanje na tri trofeja koja smo osvojili. To je najbolja stvar koja je mogla da se dogodi za sve nas. Osim toga, pamtiću poznanstva i prijateljstva koja sam sklopio sa saigračima i ljudima u klubu. Ne lažem kada kažem da sam u Zvezdi stekao mnogo prijatelja, da smo i dalje u kontaktu, da će tako biti i u budućnosti.’ – rekao je Eron Vajt i odmah nastavio:

from left Aleksa Uskokovic Ognjen Dobric Aaron White Dejan Davidovac Austin Hollins Maik Zirbes Nikola Kalinic Branko Lazic Marko Simonovic
Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague
Beograd, 11.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Napravio sam i neke divne uspomene sa porodicom, deca su mi bila jako srećna u Beogradu, uživala su u školi, sportu, društvu… Za mene su to najvažnije stvari u životu. Sa porodicom sam proživeo lepu godinu u Srbiji, u klubu sam sa ekipom osvajao trofeje. Za 10, 15 ili 20 godina, kada se budem osvrtao na svoju godinu u Beogradu, neću se sećati povrede ili minutaže, nego lepih uspomena, prijatelja, trofeja, to što sam osetio nešto što malo ko može tokom života… To je ono najlepše što čovek nosi sa sobom.’ – zaključio je krilni centar za Mozzartsport.

Vajt ima 30 godina, a tokom svoje igračke karijere nastupao je za Bon, Zenit, Žalgiris, Olimpiju Milano, Kanarijas, Panatinaikos, Crvenu zvezdu i evo sada Budućnost.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter