0
AdmiralBet ABA Liga

Ognjen Kuzmic ULEB Euroleague Crvena Zvezda - Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPREMA SE ZA PERIOD NAKON ZAVRŠETKA KARIJERE: Kuzmić upisao fakultet!

Objavljeno: 10.10.22 u 15:23

Želi da nakon igračke karijere nastavi da se bavi košarkom!

Centar Crvene zvezdeOgnjen Kuzmić upisao je Fakultet za sport Univerziteta ‘Union – Nikola Tesla’. On smatra da je to idealan put prema trenerskoj licenci, koja će mu benefite doneti u budućnosti.

‘Privlači me trenerski posao, a kada sam video da na Fakultetu za sport postoji studijski program Trener u sportu, nisam imao nikakvu dilemu. Polako se bližim kraju karijere i želim da ovde steknem znanje i zvanje, koje će mi koristiti u budućnosti. Velika pogodnost je što ću kada diplomiran sticenjem zvanja diplomirani trener dobiti i crvenu trenersku licencu.’ – rekao je Kuzmić, da bi potom dodao:

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

‘Razgovarao sam sa Nikolom Ivanovićem i Nemanjom Dangubićem, koji su studenti Fakulteta za sport. Dobio sam sjajne preporuke od njih. Najvažnija stvar mi je da mogu da uskladim profesionalne obaveze sa onim na Fakultetu. Znam da ću imati razumevanje profesora, a ja ću sa moje strane učiniti sve da maksimalno ispoštujem ono što se od mene traži. Posebno jer je reč o oblasti, koja me zanima.’ – zaključio je iskusni centar.

Ognjen trenutno takoreći ‘ne zna na čemu je’ jer Crvena zvezda ga nema u planovima, ali je i dalje pod ugovorom sa njima. Videćemo da li će nastaviti karijeru kao igrač ili će se u potpunosti posvetiti završavanju fakulteta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter