0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

RONALDO STIGAO DO 700. GOLA, TEN HAG ČESTITAO: ‘Biće još golova! Srećan sam zbog njega!’

Objavljeno: 10.10.22 u 11:16

Veliki jubilej za Portugalca!

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su trijumf nad Evertonom u okviru 10. kola Premijer lige Engleske. Crveni đavoli su režirali preokret na ‘Gudisonu‘ i slavili rezultatom 1:2. Posle pet meseci pauze, mrežu je u nacionalnom prvenstvu zatresao legendarni Kristajano Ronaldo. Bio je to 700. pogodak u karijeri za jednog od najboljih igrača u istoriji najbitnije sporedne stvari u životu.

Trener Junajteda, Erik Ten Hag, čestitao je Ronaldu na velikom uspehu.

-To je zaista impresivno, ogroman je učinak dati 700 golova i srećan sam zbog njega. Čestitao sam mu na igri, a srećan sam i zbog njegovog prvog gola u Premijer ligi ove sezone. Morao je da čeka na njega i siguran sam da će biti još golova – kazao je Holanđanin i dodao:

-Svakom igraču je potrebno samopouzdanje, čak i kada si najbolji na svetu. Radio sam sa mnogo golgetera, potrebni su im golovi kako bi imali taj osećaj, potvdu svoje intuicije. Kada daju neke golove, onda ide lakše. To će se desiti i sa njim – poručio je Ten Hag.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter