0
Domaći fudbal

Luka Ilic (C) celebrates after scoring a goal Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LUKA ILIĆ POTPUNO ISKRENO: ‘Zvezda je Zvezda i kada stigne poziv, to se nikada ne odbija!’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.22 u 14:21

Nakon malo ‘lutanja’ vratio se u srpski fudbal!

Luka Ilić je kao veoma mlad otišao u Mančester siti.. Kada to pročitate, budete svesni da je on njima bio jedan od hiljade drugih klinaca koji prođu kroz omladinski pogon. Ipak, on je uspeo da se slađe i nakon malo lutanja po Evropi, sada se vrati u Superligu, zaduživši dres TSC-a. Duel sa Vojvodinom odigrao je fenomenalno, postigao dva pogotka i bio glavni krivac za pobedu svog tima.

‘Super se osećam. Igrali smo derbi i pobedili smo, što je najvažnije. Prošlo je sve super. To je uvežbana akcija koju smo trenirali u toku nedelje, došla je lopta do mene, snašao sam se u tom trenutku, okrenuo se ka golu i završio sam akciju. Mislim da je stvarno lep gol. Drago mi je što sam postigao dva gola, ali je još bitnije da smo pobedili.’ – rekao je Ilić za Objektiv.

Povratak u Zvezdu je za njega uvek opcija.

‘Krivo mi je što sam otišao kao mlad igrač. Zvezda je Zvezda i kada stigne poziv to se nikada ne odbija.’ – kazao je Ilić koji je potom dodao:

‘Ostaje žal. Posle mog odlaska su igrali Ligu šampiona. Bilo bi lepo da sam bio tada u klubu da doživim to, ali ima vremena. Nadam se da ću u budućnosti biti u Zvezdi kada budu igrali Evropu.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter