0
Domaći fudbal

Luka Ilic (C) celebrates after scoring a goal Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LUKA ILIĆ ČUVA DRUGO MESTO NA TABELI: TSC slavio protiv Vojvodine nakon preokreta! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.22 u 20:53

U derbiju četrnaestog kola Mozzart Bet Superlige Srbije, Vojvodina je dočekala TSC na Karađorđu, a gosti su odneli ceo plen.

Novosadski crveno-beli su bolje otvorili meč, imali su veću inicijativu od samog starta i to im se isplatilo. Nikola Čumić je tako postigao prvi gol na meču u 28. minutu za tada velikih 1:0.

Nikola Cumic (L) scores the goal Vojvodina v TSC – Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Međutim, gosti su se probudili i napravili preokret već u prvom delu igre. Isticao je Žarko Lazetić da je Luka Ilić veliko pojačanje kluba iz Bačke Topole, on je pokazao to u nekoliko navrata na prethodnim mečevima, ali danas je dete Crvene zvezde eksplodiralo. Prvo je debitantski gol u dresu TSC-a postigao u 32. minutu meča, da bi pogodak za veliki preokret dao minut pre kraja prvog dela igre.

Luka Ilic (C) celebrates after scoring a goal Vojvodina v TSC – Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U drugom delu igre, gledali smo inicijativu Vojvodine, ali i kontranapade gostiju, međutim, nije došlo do promene rezultata, a TSC je sva tri boda odneo u Bačku Topolu.

Ovo je prvi poraz novosadske Stare dame na domaćem terenu ove sezone, koja se i pored velikih ambicija, trenutno nalazi na sedmom mestu sa 22 osvojena boda. TSC sa druge strane diše za vratom prvoplasiranoj Crvenoj zvezdi, koja ima isto bodova kao klub iz Bačke Topole (29), ali i dva meča manje protiv Vojvodine u Novom Sadu i Čukaričkog na Banovom Brdu.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter