0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

NOVAK NAKON OSVAJANJA ASTANE: „Pauza je povećala glad za titulama!“

Objavljeno: 09.10.22 u 16:20

Impresivna igra.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, osvojio je ATP turnir u Astani nakon pobede u finalu nad Stefanosom Cicipasom – 2:0.

Novak je na ovom turniru izgubio samo jedan set i to od Danila Medvedeva koji je u polufinalu predao meč pri rezultatu 1:1.

Nakon meča, Đoković je bio veoma zadovoljan. Ovo je bio 90. trofej u karijeri najboljeg srpskog tenisera.

Zapravo sam se usudio da sanjam o tim brojkama. Uvek sam se nadao da ću imati veliku karijeru, naravno nisam baš znao koje će biti brojke, da li ću doći do 90. titule, ali su mi namere bile da osvajam velike turnire. Zahvalan sam što igram i takmičim se u ovoj fazi karijere, mentalna snaga mi pomaže u tome. – rekao je Novak.

Od kada se vratio sa prinudne pauze, ne zna za poraz, pritom njegova igra izgleda fenomenalno.

Pauza je povećala glad za titulama. Bolji restart nisam mogao da poželim. Od turnira u Madridu izgubio sam samo od Rafe na Rolan Garosu, sve ostale mečeva na ATP turu sam dobio. Jako sam motivisan da sezonu završim kako sam radio ove dve sedmice. – zaključio je Đoković.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter