0
Evropske lige

(191020) -- TORONTO, Oct. 20, 2019 (Xinhua) -- Wayne Rooney of D.C. United reacts during the first round match of the 2019 Major League Soccer (MLS) Cup Playoffs between D.C. United and Toronto FC at BMO Field in Toronto, Canada, Oct. 19, 2019. (Photo by Zou Zheng/Xinhua)

RUNI OTVORENO O ‘SLUČAJU RONALDO’: ‘Sve nas stigne vreme u nekom trenutku!’

Objavljeno: 08.10.22 u 18:19

Mnogo se diskutuje na ovu temu!

Mančester junajted je od dolaska Ten Haga pokazao ‘znake života’, ali su još uvek kilometrima daleko od onoga što bi navijači voleli da gledaju. Mnoštvo komentara upućenih na račun Ten Haga odnosi se na činjenicu da nešto manje koristi Kristijana Ronalda. Dosta otvoreno na tu temu govorio je legendarni engleski fudbaler Vejn Runi:

FOTO: Twitter/@ManUtd

‘Kristijano i Mesi su dvojica najboljih igrača svih vremena, ali vreme nas sve stigne u nekom trenutku. Jasno je da Kristijano više nije igrač koji je bio sa 22 ili 23 godine, na primer. Verujem da mu je teško. Poznajući ga, teško mu je da sedi na klupi i igru posmatra sa strane. Verujem da će, ako ostane dovoljno strpljiv, doći i njegova šansa ponovo. Samo tako može da se izbori za povratak nazad u startnu postavu.’ – rekao je Vejn Runi.

Ronaldo je u dosadašnjem toku Premijer lige odigrao šest utakmica i nije uspeo da zabeleži niti pogodak, niti asistenciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter