1
Evroliga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘PRVO POLUVREME JE PRESUDILO’: Obradović veoma kratak nakon poraza na otvaranju Evrolige!

Objavljeno: 07.10.22 u 22:33

Razumljivo je bio revoltiran nakon meča!

Nakon osam godina Partizan je večeras odigrao svoju prvu utakmicu u Evroligi. Oni su gostovali ekipi Albe iz Berlina i doživeli poraz rezultatom 100:84. Partizan je priključak izgubio sredinom prve deonice i do kraja susreta najbliže što je uspeo da se približi bilo je 10 razlike. Alba je fantastično šutirala i potpuno nadigrala aktuelnog viceprvaka Jadrana. Nakon meča trener PartizanaŽeljko Obradović rekao je:

FOTO: KK Partizan

‘Odigrali su dobru utakmicu, od samog starta su odlično prenosili loptu. Presudilo je prvo poluvreme tokom kojeg su dali 61 poen.’ – rekao je Željko Obradović.

Partizan sada očekuju još dva vezana gostovanja. Prvo u okviru ABA lige putuju u Skoplje gde će igrati protiv MZT-a, nakon čega ih očekuje duel sa Baskonijom u Španiji.

 

0
0

1 Komentara

  1. Eeee moj Zoc, jednostavno je onome ko ‘zna da cita’ statistiku, pogledaj skokove i sut i sve ce TI biti jasno, da nam je pod hitno potreban pravi centar i pley umesto gomilanja kosarkasa koji sede, tj. ‘greju klupu’, umesto da u rotaciji igramo sa 6 kosarkasa sa jos jednim top plejom i centrom bi bili vise nego konkurentni sa povratkom Smajlija i Alekse za top 8 EL, ovako…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter