1
Evroliga

FOTO: KK Partizan

LOŠA NOĆ ZA IZABRANIKE ŽELJKA OBRADOVIĆA, PUKLA STOTKA: Meč za zaborav, Alba nastavila da dominira protiv srpskih klubova! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.22 u 21:58

Moraju što pre da zaborave ovaj meč!

Partizan se večeras vratio u Evroligu nakon višegodišnjeg posta. Njihov rival bila je ekipa Albe, meč je odigran u Berlinu sa početkom od 20 časova. Dosta otvoreno igralo se tokom većeg dela prve deonice – Ekipe su sjajno napadački raspoložene, pa nije manjkalo poena. Fenomenalno je meč otvorio Dante Egzum, koji je od prvih 16 poena Partizana ubacio čak 11. Ipak, to nije bilo dovoljno, jer ih je Alba u potpunosti nadigrala. Nakon prve deonice, rezultat je bio 33:18.

Start druge deonice bio je preslikan kao prva četvrtina. Dosta slab defanzivni skok i raspoložen domaćin na šutu za tri poena rezultirali su sa ubedljivom prednošću domaćina u tom delu igre. Tokom ove četvrtine Alba je odražavala svoju prednost iznad 15 poena.. Prosto Partizan nije uspevao da uhvati ritam u odbrani, dok je napad čak i radio na nekom korektnom nivou.

FOTO: KK Partizan

Izgleda da je Željko Obradović održao ‘dobro predavanje’ na poluvremenu svojim izabranicima, jer su treću deonicu započeli na fantastičan način. Odbrana je bila neprepoznatljivo bolja, dok je napad bio puno tečniji, što je rezultiralo smanjivanjem razlike. Iako je Alba imala preko 20 razlike u jednom trenutku, Partizan je uspeo da se spusti na 10 razlike. Moglo bi se reći da je Partizanovu seriju prekinuo Anđušić napravivši nesportski faul. Nakon toga Alba je ponovo uhvatila svoj ritam iz prvog dela susreta i uspela da održi svoju prednost.

FOTO: KK Partizan

Poslednja deonica nije ništa značajno promenila.. Domaćin je održavao svoju prednost, dok Partizan nije uspeo da se nametne i ugrozi pobedu Albe. Partizan mora što pre da zaboravi ovaj meč i ‘glavu spremi’ za neke naredne duele.

Alba Berlin – KK Partizan 100:84

ALB: Blat 16, Sikma 15, Proćida 12, Olinde 11

KKP: Egzum 22, Anđušić 14, Ledej 13, Panter 13

0
0

1 Komentara

  1. Pre bih rekao ODLICNA ‘noc’, tj.PROVERA pojedinih igraca, jbg. totalno predvidiva igra najuspesnijeg srpskog kk svih vremena i jedinog SAMPIONA EVROPE IZ SRBIJE=KK PARTIZANa…prespora igra, bez odbrane, i samim tim bez kontranapada, a o losem procentu suta glupo je i govoriti…igramo EL sa SAMO JEDNIM (1) centrom-Lesorom..???…i sa kojim plejmekerom, Madarom na klupi celu tekmu i Egzumom…????? Ne ide to tako moj Zoc, ako KKP ‘neko’ sabotira i ‘minira’ TI onda LEPO obavesti sportsku javnost, ovako mi nije jasan izbor pojedinih kosarkasa, kao i vise nego ocigledan NEDOSTATAK PLEJMEKERA I CENTRA…!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter