1
Evroliga
Vlade Đurović

Vlade Đurović (FOTO: Starsport)

‘IZUZETNO MI SE DOPAO – DELI LOPTE KAO NEKADA DRAŽEN’: Đurović fasciniran mladim košarkašem Crvene zvezde!

Objavljeno: 07.10.22 u 20:11

Čini se da Srbija u narednih nekoliko godina dobija ozbiljnog organizatora igre.

Plejmejker Crvene zvezdeNikola Topić skrenuo je pažnju na sebe krajem prethodne sezone, kada je sjajno koristio minute koje mu je pružao Dejan Radonjić. Nakon priprema i uvodna dva meča u novoj sezoni, čini se da će mladi plejmejker imati minute i ove godine. Zapao je za oko i legendarnom srpskom treneru Vladi Đuroviću, koji je o njemu rekao:

from left Stefan Lazarevic Dejan Davidovac Austin Hollins Ognjen Kuzmic Nikola Topic Ognjen Dobric Nikola Kalinic Nate Walters celebrate
Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22
Beograd, 08.04.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘To je dečko koji mi se izuzetno dopao. Išao sam na jednu utakmicu Zvezdinih juniora i Slobodan Klipa mi je rekao da je to veliki talenat. Ostao sam zbog njega da gledam tu utakmicu, ne zato što je sin Milenka Topića, nego što je neverovatan talenat. Možda mu malo fali eksplozivnosti i brzine, ali ono što on zna, kako on igra… Posle dođem na utakmicu kadeta, on igra i za kadete. Ništa mu nije teško. Deli lopte kao nekad Dražen što je radio, više voli da doda, nego da postigne koš. Oduševljen sam sa tim malim.’ – rekao je Đurović za Arena sport.

Mladi Nikola inače je sin legende ‘crveno-belih’, Milenka Topića. On je branio boje nekolicine timova, među kojima su pomenuta Crvena zvezda, Montepaski Sijena, Olimpija Milano..

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter