4
Evroliga

Luka Mitrovic Alen Smailagic Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVO GDE MOŽETE GLEDATI UTAKMICE: Partizan i Zvezda večeras u Evroligi, Efbet nudi fantastične kvote!

Objavljeno: 07.10.22 u 09:32

Vreme je za spektakl.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana, nakon dugo vremena igraće zajedno u Evroligi, a po prvi put u okviru ovog takmičenja, imaćemo priliku da gledamo i večiti derbi. I jedan i drugi tim, možda imaju najveće budžete u istoriji, pa je samim tim igrački kadar odličan.

Prvi će na teren košarkaši Crvene zvezde, koji će i otvoriti drugo veče u najkvalitetnijem takmičenju Evrope. Oni će odmeriti snage sa dvostrukim uzastopnim šampionom Evrope Anadolu Efesom, a taj duel počinje u 19.30.

Crvena Zvezda – MZT Skoplje, ABA Liga 1.10.2022. Oktobar 1.
photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prenos je obezbeđen na kanalima Sport kluba, a naš beting partner Efbet nudi sjajnu ponudu na ovaj, kao i na sve druge mečeve. Kvota za iznenađenje i trijumf srpskog tima je čak 7.20, dok je za pobedu turske ekipe, određen koeficijent 1.13.

Sa druge strane, ekipa Partizana, svoj povratak u Evroligu obeležiće u Berlinu. Oni će igrati protiv tamošnje Albe, a nema sumnje da Željko Obradović, po svaku cenu želi da sa novom ekipom startuje pobedom i tako obeleži povratak u ovo takmičenje.

Team photo of the KK Partizan
KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kao i za Crvenu zvezdu, prenos Partizana biće od 20 časova na kanalima Sport kluba, a naš beting partner Efbet i na ovaj meči nudi odličnu ponudu. Kvota za trijumf crno-belih je 1.88, dok je koeficijent na pobedu domaćih 2.15.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter