1
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@fckoeln_en

NA UDARU JAVNOSTI: Trener Kelna trpi velike kritike nakon poraza od Partizana!

Objavljeno: 07.10.22 u 13:30

Nije mu lako trenutno.

Fudbaleri Partizana savladali su Keln sa 1:0 u gostima u okviru trećeg kola grupne faze Lige konferencija.

Na udaru nemačke javnosti i medija našao se trener Kelna, Štefen Baumgart.

Naime, treneru Jarčeva se zameraju prevelike rotacije kojima je hteo da odmori nosioce igre za duel Bundeslige za vikend protiv Borusije Menhengladbah.

Razočaran sam rezultatom, ali ne i igrom tima. Falio je samo gol. Nedostajalo nam je mirnoće u određenim situacijama. Ali to je proces učenja. – izjavio je nakon meča Baumgart.

Objasnio je da oni nemaju A i B tim.

Nemamo mi A i B tim. Da smo pobedili svi bi sada pričali da sam dobro odlučio. Kada ne pobedimo svaka se odluka preisputuje. Iz mog ugla, rezultat nema veze sa rotacijama. Uostalom, ja odlučujem, zato sam ja trener, a ne bilo ko drugi. I nastaviću to da radim. Ne pričamo o A i B timu, jer mi nemamo A i B tim. – zaključio je trener Kelna.

U narednom kolu grupne faze Lige konferencija nemački klub će gostovati narednog četvrtka u Humskoj od 18.45 časova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

  1. NEPROCENJIVO, PLAC „D“ !!! BRAVO SRPSKI PARTIZANi, JOS JEDNA SLAVNA POBEDA SRBIJE NAD POSTOVAOCIMA…SVA STI KE..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!! PS…Pu tine, prebaci sponzorstvo u FKP, pod hitno, dok MI-FKP gazimo qermane, Coor***VA se lazno SAMOhvali obicnoj poBEDI nad seljacima, tj. VAROSHanima iz hunqari (koji su u rangu Sloge iz Petrovca na Mlavi, koji ih redovno quze..)sa budzetom od 100milki e., za razliku od nas-FKP, koji ni jednog jedinog dinara NEMA POMOCI OD STRANE SLUGA ZLA i YU DA SRB…!!! NISMO ISTI!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter