0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 15: Youcef Atal (L) of OGC Nice in action against Slobodan Urosevic (R) of Partizan during the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic - Starsport.rs)

UROŠEVIĆ POSLAO JASNU PORUKU: ‘Svaka sledeća utakmica je ključna – Moramo da ulazimo maksimalno!’

Objavljeno: 06.10.22 u 14:51

Odlaskom Zdjelara u CSKA, Uroševiću je pripala kapitenska traka.

Partizan gostuje ekipi Kelna, a taj meč zakazan je za 21 čas. Nadaju se u taboru ‘crno-belih’ da će ekipa uspeti da ponovi 2015. godinu i gostovanje Augzburgu. Izabranici Gordana Petrića savladali su Vojvodinu pre nekoliko dana, što je bilo od velike važnosti kako bi se podigao moral nakon šokantnog ispadanja iz Kupa Srbije. Retko ko je nezamenjiv, ali u tu kategoriju mogli bi da svrstamo Slobodana Uroševića, koji je od ove sezone kapiten ekipe iz Humske ulice.

from left Bibras Natkho Natcho Hamidou Traore Patrick Andrade Fousseni Diabate Ricardo Gomes Slobodan Urosevic ilustracija illustration tim ekipa
Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

‘Kapitenska traka je pre svega jedna velika čast i privilegija, ovde sam već dugo i znam kako stvari funkcionisu. Odgovornost je isto tako velika, ali sam pohvatao neke stvari od prethodnih kapitena tako da mi to ne predstavlja problem. Pritisak je uvek prisutan, ali to je cena igranja u velikom klubu i navikao sam na to kao i moji saigrači.’ – rekao je Slobodan za Objektiv.

Ricardo Gomes Slobodan Urosevic Igor Vujacic Mladost GAT – Partizan Superliga Srbije, Super, Liga 14.8.2022. Aug. 14. Novi Sad Srbija photo: Miroslav Todorovic/STARSPORT

Osvrnuo se i na momenat kada su mu ‘Grobari’ skandirali ime, što se ne dešava tako često.

‘Prijalo mi je skandiranje i zahvalan sam na tome. Mislim da su navijači prepoznali da uvek dajem maksimum na terenu, može da se desi da se odigra i loše, ali želja i volja ne sme da bude upitna. To mi daje podstrek za dalje svakako i trudiću se da nastavim isto.’

Ricardo Gomes (C) celebrates after scoring a goal with Svetozar Markovic Fousseni Diabate Hamidou Traore Marko Zivkovic Slobodan Urosevic
Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

Pred gostovanje Kelnu, Urošević je bio kratak i jasan:

‘Što se tiče Lige konferencija, mislim da je svaka sledeća utakmica ključna, nema lakih, moramo u sve da ulazimo maksimalno skoncentrisani i da uzimamo bodove da bi prošli dalje.’ – zaključio je on.

Gde možete pratiti meč, kao i koje su kvote možete pogledati – OVDE!


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter