6
Evrokupovi

Danilo Grujic sudija sudjenje crveni karton Seydouba Soumah Crvena Zvezda - Partizan derbi Superliga 14.4.1018. April 14. 2018. plej of play off Super Liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SUDIO VEČITE DERBIJE, A SADA JE ZAPOSLEN U PARTIZANU!? Danilo Grujić na udaru javnosti – Navodno postoji i objašnjenje!

Objavljeno: 06.10.22 u 14:19

Ovo bi moglo da izazove brojne komentare!

Jedan od najboljih superligaških sudija u prethodnoj deceniji defakto je bio Danilo Grujić. Neretko je bio deo Mažićevog tima, dok je na domaćoj sceni sudio veliki broj bitnih utakmica. Ipak, uvek ga je pratio glas da je navijač Partizana i zbog toga je neretko bio na udaru javnosti.

Sada je isplivala nova fotografija, koja je potpuno uzburkala javnost. Naime, Grujić je zajedno sa stručnim štabom i fudbalerima Partizana otputovao za Nemačku, gde će se ‘crno-beli’ sastati sa Kelnom. Kako se dalje navodi, on je u Partizanu zaposlen na poziciji neke vrste ‘konsultanta’ za odnose ‘crno-belih’ sa sudijama.

https://twitter.com/GrobarkoPFC/status/1577698871299514369

Kada je prošle godine Dejan Filipović preuzeo mesto prvog čoveka Sudijske organizacije Srbije, on je svog nekadašnjeg kolegu Danila Grujića skinuo sa liste superligaških sudija. Grujića je to izuzetno pogodilo i neretko se oglašavao protiv određenih arbitara i ljudi iz Sudijske komisije.

1
0

6 Komentara

  1. Slazem se da ne bi trebalo sudije da budu deo klubova , ali ovo je mizerna stvar u poredjenju recimo na Babarogica koji je bio posle karijere u CZ a nakon toga na celu sudiske organizacije i delegiranju istih.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kazu da je zaduzen za razgivor sa sudijama pre meca. Ovo ima samo u Srbiji. Bruka i sramota !!! Bio na platnom spisku partiAna 12 godina, to se znalo. Sudio u krist partizana i u korist protivnika Zvezde. Al se videlo da bez tih sudija ne mogu nista. Hahahaaha

    0
    0
    Odgovori
  3. taj je na utakmici partizan vojvodina celu utakmicu pricao sa igracima partizana sa rukom na ustima i osakatio vojvodinu ova sezona se gura partizan ocigledno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter