0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

„ODMOR PA VOŽDOVAC“: Svi u euforiji nakon pobede u Nemačkoj, Gordan Petrić već misli o narednoj utakmici!

Objavljeno: 06.10.22 u 23:25

Čestitao svojim igračima.

Fudbaleri Partizana savladali su Keln u gostima, 1:0, golom Svetozara Markovića u okviru trećeg kola grupne faze Lige konferencija.

Ovom pobedom izbili su na prvo mesto grupe sa pet bodova.

Nakon meča svoje utiske izneo je trener Partizana, Gordan Petrić.

Ne volim da ocenjujem, samo da momci odrade svoj deo posla i mogu da pobede i Keln, to sam im i rekao. Tačno znaju kako igraju i čestitke na svemu, imamo još 3 meča i za 7 dana opet sa njima pa će verovatno biti još teže nego ovde. Odmor pa Voždovac. – započeo je Petrić.

Ističe da je bio ovo veoma zahtevan meč, posebno zbog izostanka Fejse i Belića.

Jeste sigurno, oni igraju direktan fudbal imaju dosta brzine i snage, odgovorili smo dobro, nismo mnogo mogli da rotiramo bez Fejse i Belića, ali sve čestitke momcima. Neka slave večeras i već u nedelju novi meč. – dodao je trener crno-belih.

Smatra da njegova ekipa nije imala dovoljno sreće da postigne još 2-3 gola u samom finišu meča.

– Zato što smo odigrali prvo poluvreme i znao sam da će da rizikuju još više, pa nismo mogli bez dvojice da rotiramo i ipak su momci odradili sve što je trebalo, nismo imali sreće da damo još 2,3 gola na kraju. – zaključio je Gordan Petrić.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter