0
AdmiralBet ABA Liga

Stefan Markovic KK Crvena Zvezda Media Day at Hall Aleksandar Nikolic on September 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘JOVANOVIĆ JE OTVORENIJI OD RADONJIĆA’: Pefi Marković vrlo otvoreno govorio o očekivanjima pred start nove sezone, a evo kome će biti mentor! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.22 u 15:22

Igrač je starog kova, pa će biti od velike važnosti za mirnoću ekipe.

Ako se uzme u obzir da su Adams i Ivanović više okrenuti poentiranju nego razigravanju saigrača, moglo bi se reći da je Stefan Marković jedini žargnoski rečeno ‘pravi’ plej u ekipi Crvene zvezde. Uz njega stasava i mladi Topić, kojem će nesumnjivo od velike važnosti biti igranje uz Pefija, prekaljenog reprezentativca i igrača bogate karijere.

‘Mislim da sam najstariji igrač u ekipi. Tu sam da pomognem mlađim igračima – s nama je Topić, želim da mu se nađem, da mu prenesem znanje i iskustvo, i da njemu olakšam prelazak u seniore. Na terenu zavisi od trenera – tu sam da pomognem u bilo kom obliku. Želim da osvojimo sve trofeje, kao i prošle godine.’ – rekao je popularni Pefi.

Pred duel sa Efesom preiskusni Stefan Marković otvoreno je govorio o očekivanjima, kao i o tome šta je doneo Vlada Jovanović u odnosu na Radonjića.

‘Voleo bih da igramo modernu, bržu košarku, napadačku, ali da istovremeno ne izgubimo odbrambeni ritam. Mislim da imamo dosta defanzivno sjajnih igrača u timu – pod Dejom smo po tome bili prepoznatljivi, nadam se da ćemo to zadržati, ali da ćemo u napadu biti bolji. Trener Jovanović ima normalan i otvoren pristup sa svima – konsultacije sa starijim igračima, brigu o svim igračima. Mlađi je od Deja i nešto otvoreniji’ – rekao je Marković za SportKlub.

Stefan Markovic
KK Crvena Zvezda Media Day at Hall Aleksandar Nikolic on September 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Stefan Marković je u svojoj profesionalnoj karijeri nastupao za Atlas, Hemofarm, Trevizo, Valensiju, Banvit, Malagu, Zenit, Himksi, Virtus i od prošle sezone Crvenu zvezdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter