1
AdmiralBet ABA Liga

Jaylen Adams Crvena Zvezda - MZT Skoplje, ABA Liga 1.10.2022. Oktobar 1. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ČOVEK KOJI ĆE BITI KLJUČ ZVEZDINOG (NE) USPEHA: ‘Drugačije od onoga što sam navikao – Sve će doći vremenom!’

Objavljeno: 03.10.22 u 14:19

Nema sumnje da navijači mnogo očekuju od njega!

Pozicija plejmejkera u Crvenoj zvezdi godinama u nazad najvažnija je za tim, jer smo svedočili da kada se tu pogreši, sve krene nizbrdo. Ovog leta klub sa Malog Kalemegdana je nakon propalih pregovora sa Nejpirom, angažovao Džejlena Adamasa, koji je blistao u NLB ligi.

Jaylen Adams Crvena Zvezda – MZT Skoplje, ABA Liga 1.10.2022. Oktobar 1.
photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Sve je prilagođavanje, novi način igranja napada, novi saigrači, ali sve će doći vremenom. Nova smo ekipa, igramo nove akcije, još ne znamo šta ko voli da igra, na kojim mestima ko želi loptu… Mislim da srpski saigrači, koji su u klubu već duže vreme, rade bolji posao, bolje se razumeju, a to će doći i nama, rašćemo zajedno i hemija će biti dobra.’ – rekao je Adams u razgovoru za B92.

Jaylen Adams
KK Crvena Zvezda Media Day at Hall Aleksandar Nikolic on September 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Otkrio je Adams i šta od njega zahteva Vladimir Jovanović.

‘Da kontrolišem igru, organizujem napad, igram odbranu na visokom nivou. Ovo drugo – odbranu – traži od svih. Najviše od svega tu sam da kontrolišem tempo, a kao što sam rekao – drugačije je od onoga na šta sam navikao. Kako sezona bude prolazila moraću da ’ukačim’ sve i radujem se tome.’ – reči novog plejmejkera Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter