3
Domaći fudbal

Admiral Bet Otvoreni Studio Arena TV Dragan Mladenovic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 07.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘ZA 7 GODINA ZVEZDA JE ZARADILA 39 MILIONA EVRA’: Direktor omladinske škole prezadovoljan učinjenim!

Objavljeno: 05.10.22 u 22:55

Ozbiljna suma novca slila se u Zvezdinu kasu!

Direktor omladinske škole Crvene zvezdeDragan Mladenović prezadovoljan je učinjenim u prethodnih sedam godina. Kako i sam navodi, FK Crvena zvezda inkasirala je ogromnu sumu novca od transfera mladih fudbalera, što je u mnogome pomoglo klubu da bolje funkcioniše.

Admiral Bet Otvoreni Studio Arena TV Dragan Mladenovic and Ilija Stolica
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 07.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Sama zarada koju je klub ostvario u prethodnih sedam godina i koja iznosi 39 miliona evra, a kad se pogleda koliko je uloženo finansijski u te igrače, jasno pokazuje da radimo prave stvari. Naravno, mi u Omladinskoj školi želimo da se najtalentovaniji igrači u potpunosti afirmišu u prvom timu i veoma smo ponosni na to što Strahinja Eraković izrasta u jednog od najboljih srpskih štopera baš u Crvenoj zvezdi. Raduju nas i partije Ivana Ilića, Marka Lazetića, Dejana Joveljića, Alekse Terzića, Uroša Račića na međunarodnoj sceni, to su sve igrači koji su bili deo našeg sistema.’ – rekao je Dragan Mladenović i potom dodao:

Admiral Bet Otvoreni Studio Arena TV Dragan Mladenovic and Ilija Stolica
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 07.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Zvezda danas ima 472 registrovana mlada igrača, uz 69 reprezentativaca. Davne 2007. goine je na kontu od 235 fudbalera bilo je svega 25 reprezentativaca u svim mlađim uzrasnim selekcijama. Nekad je bila i misaona imenica da Zvezda igra Ligu šampiona, ne samo u seniorskom, već i juniorskom fudbalu. Danas je sve osim toga neuspeh i danas su naši omladinci redovni učesnici najboljeg takmičenja za mlade i želimo da to ostane standard, jer Zvezda je uvek gledala Evropu.’ – zaključio je on.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Mladenović je kao igrač bio deo Radnika, Sloge iz Kraljeva, Rudara iz Pljevalja, Zemuna, Crvene zvezde, Glazgov Rendžersa, Real Sosijedada i Inčona.

0
0

3 Komentara

  1. 39 milona ste zajednog mogli dobiti…prodajete igrace sa 17 god za par stotina hiljada…umesto da im date sansu i prodate za 10 miliona…zvezdas sam,ali partizan je institucija u tom smislu za nas. cime se hvalite…????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter