0
ATP

FOTO: STARSPORT

OVO JE KLJUČ UBEDLJIVE POBEDE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Srbin otkrio šta ga krasi tokom čitave karijere!

Objavljeno: 05.10.22 u 16:16

Dominantno je započeo učešće u Kazahstanu.

Srpski teniser Novak Đoković je u prvom kolu turnira u Astani savladao Kristina Garina sa 2:0. Naš as je u ovaj meč ušao dodatno motivisan nakon osvajanja trofeja u Izraelu, a u intervjuu nakon meča, Novak navodi da se sjajno privikao.

Od početka sam imao sjajan meč. Privikao sam se sjajno, koristio sam svaku priliku koja mi se ukazala, počeo je Đoković.

Potom je otkrio da je u ovaj turnir ušao sa velikim samopouzdanjem, upravo zbog trijumfa u Tel Avivu. Takođe, kao i nebrojeno puta do sada, Đoković je vrhunski privikao na razne uslove igre.

Zavisi. Imao sam sreću da se tokom čitave karijere priviknem na razne uslove igre. To mi je pomoglo i danas. Osvojiti turnir, izgubiti u finalu ili polufinalu dosta utiče na mentalitet. Ušao sam u ovaj turnir sa velikim samopouzdanjem, imao sam veliki motiv i sve mi je pomoglo da se brzo priviknem – zaključio je najbolji srpski teniser.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter