0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ DOZVOLIO GARINU SAMO DVA GEMA: Rutinski trijumf na startu turnira u Astani!

Objavljeno: 05.10.22 u 15:22

Čileanac nije imao nikakve šanse.

Nakon osvojenog turnira u Izraelu, Novak Đoković ima imperativ da nastavi niz pobeda u Kazahstanu. Srpski teniser je u prvom duelu savladao Kristijana Garina, za nešto više od 60 minuta i to rezultatom 2:0 (6:1, 6:1).

Od samog starta duela, bilo je očigledno da je Novak u odličnoj formi i da će Garin vrlo teško uspeti da napravi bilo šta.

Srbin je u prvom setu osvojio čak 5/5 poena na svoj drugi servis, kao i 7/8 poena na svoj prvi servis. Pored toga, izvanredno je koristio nesigurnost Garina i tako mu na njegov prvi servis uzeo 9/16 poena, a na drugi 3/4, što je bilo dovoljno za ubedljivo vođstvo.

Na startu drugog seta, videli smo prvu neizvesnost na Novakov servis. Garin je stigao do 40:40, ali više od toga nije mogao. Potom je u narednom gemu uspeo da izjednači na 1:1, što se na kraju ispostavilo kao poslednji gem za Čileanca.

Đoković je zatim do kraja susreta „oduzeo“ servis Garinu 2 puta i tako zaključio ovaj meč.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter