0
Evrokupovi

from left Ricardo Gomes Igor Vujacic Hamidou Traore Kristijan Belic Svetozar Markovic celebrate Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

‘NADAM SE DA MOŽEMO DA PONOVIMO TU 2015.’: Štoper Partizana priželjkuje da se istorija ponovi! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.22 u 21:15

Bila je to utakmica za pamćenje!

‘Crno-beli’ sutra od 21h igraju protiv Kelna u okviru grupne faze Lige konferencija. Utakmica se igra u Nemačkoj, što ‘Grobarima’ budi lepa sećanja na gostovanje Augzburgu 2015. godine. Tada je tim iz Humske slavio sa 1:2, a strelci za vicešampiona Srbije bili su Živković, Fabrisijo Silva i Subić. Štoper PartizanaSvetozar ‘Sveta’ Marković priželjkuje sličan scenario i sutra.

‘Sigurno da nas očekuje jedna veoma fizički zahtevna utakmica. Radi se o kvalitetnom rivalu, koji igra u jednom od najboljih prvenstava na svetu, ali mislim da smo maksimalno fokusirani i spremni i da treba da idemo svim snagama da pokušamo da pobedimo i ostvarimo prvi trijumf u Ligi konferencije. Dogodio se taj kiks u kupu, ali smo protiv Vojvodine odigrali odlično i pobedili, tako da se nadam da ćemo i sutra uspeti da pobedimo. Nadam se da možemo da ponovimo tu 2015. i ponovo pobedimo u Nemačkoj.’ – rekao je Sveta Marković.

Partizan je u prva dva kola remizirao sa Slovackom na strani i Nicom na svom stadionu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter