0
Evrokupovi

head coach Gordan Petric Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘KELN SPADA U KATEGORIJU KLUBOVA KAO I PARTIZAN’: Petrić samouveren uoči gostovanja u Nemačkoj – Bez dvojice bitnih igrača sutra napadaju ‘Jarčeve’! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.22 u 20:07

Ekipi je mnogo značila pobeda nad Vojvodinom, nakon šokantnog ispadanja iz kupa.

Fudbaleri Partizana sutra od 21h gostuju ekipi Kelna u okviru grupne faze Lige konferencija. Izabranici Gordana Petrića nakon dva odigrana kola imaju isto toliko bodova, jer su remizirali protiv Slovacka na strani i Nice kod kuće. Sa druge strane Keln ima pobedu i remi, što im je dovoljno za vrh grupe u ovom trenutku.

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 15: Ricardo Gomes (L) of Partizan in action against Dante (R) of OGC Nice during the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic – Starsport.rs)

‘Nekako brzo dolaze ove utakmice, danas je sedam dana od kako smo odigrali onu čudnu utakmicu u kupu, onda smo imali utakmicu sa Vojvodinom. Smenjuju se radost i tuga. Pre sedam dana smo bili malo tužni jer smo ispali iz kupa, ali u nedelju smo se ponovo radovali. Rekao sam pred meč sa Vojvodinom da nam je to zamajac za seriju teških utakmica i voleo bih da sutra nastavimo kao što je bilo protiv Vojvodine. Verujem da su se igrači odmorili, da su spremni i svesni šta im ova utakmica donosi. Ona je evropski izlog za dosta igrača koji treba da se dokažu u ovakvim utakmicama’ – rekao je Gordan.

VESTI O PARTIZANU:

‘Crno-belima’ nikako ne ide na ruku činjenica da je Keln pre nekoliko dana u okviru nemačkog šampionata savladao Borusije iz Dortmunda, pa Partizan sada želi da im ‘pokvari sreću’.

‘Bilo bi to lepo, ali sve ovo što se desilo u sredu i nedelju ja sam zaboravio. Verujem i moji igrači, koji moraju ponovo da se dokazuju. Kada bi se to desilo bilo bi lepo za analizu – kako smo u sredu ispali u kupu, a onda dobili protivnika koji je dobio veliku Borusiju Dortmund. To bi bilo lepo za analizu, ali to je za ove što predaju u školama, a za nas je to već zaboravljeno.’

Medijima se u Nemačkoj provlači priča kako bi trener Kelna protiv Partizana mogao i trebao da odmori neke prvotimce. Trener Partizana je na to kratko i jasno rekao:

‘Keln spada u kategoriju klubova kao što je Partizan. Svi igrači koji su u rosteru verovatno zaslužuju da igraju. To što će neki igrači odmarati, to ne menja mnogo. Sigurno da svi igrači koji budu igrali imaju kvalitet i da su u tom trenutku najbolji. Isti je slučaj i sa nama.’ – dodao je on.

FOTO: STARSPORT

Na ovo gostovanje sa ekipom nisu doputovali Belić i Fejsa, što je sigurno veliki problem za tim iz Humske ulice.

‘Sigurno da će nam nedostajati jer su specifični igrči koji mogu da povuku celu zadnju liniju napred, agresivni su i trkački možda najbolji u ekipi. Neće biti promene formacije, samo ’glava za glavu’, pa ćemo videti sutra kako će to izgledati. Sigurno će nam njih dvojica nedostajati.’ – zaključio je trener Partizana.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter