2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAGA JE GOTOVA: Dejan Stanković ima novi angažman, vratio se u Seriju A! (FOTO)

Objavljeno: 04.10.22 u 20:02

Italijanski klub vidi spas u srpskom treneru!

Više od godinu dana doskorašnji trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, gotovo neprekidno dovodi se u vezu sa ekipom Sampdorije. Klub iz Đenove i srpski stručnjak su pregovarali u nekoliko navrata, ali nije im pošlo za rukom da pronađu zajednički jezik. Stanković za vreme mandata na ‘Marakani‘ nije želeo da napusti crveno-bele, ali situacija za ozbiljnije pregovore se poboljšala nakon odlaska iz redova srpskog šampiona.

Kako prenosi čuveni italijanski novinar, Fabricio Romano, Stanković je dogovorio sve uslove i uskoro će zvanično staviti paraf na ugovor sa klubom iz Đenove. Srbin, koji je najveći trag u igračkoj karijeri ostavio upravo u Italiji, vraća se u Seriju A u ulozi šefa stručnog štaba.

Sampdorija ne pamti ovako loš početak sezone! Na osam odigranih mečeva osvojili su samo dva boda, uz očajnu gol razliku koja iznosi 4:16. Tim iz Đenove nalazi se na samom dnu tabele, pa nema sumnje da Stankovića očekuje težak zadatak u nameri da sačuva klub od ispadanja u niži rang takmičenja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Eeee yadan, tuzan i zalostan je taj klub, koji vidi spas u ..ovom bequncu iz fk-„SAMOprisivena 3 ZVEZDICA“, koji je videvsi malo jacu grupu u LE-utekao i ostavio crim. iz upr AVe da se ye boo u peDu bez njega=SAMI NA VETROMETINI iLi….?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter