0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LCFC

RODŽERS MOŽDA POBEGAO OD OTKAZA: Igra i intezitet neverovatni, navijači su dovoljno patili!

Objavljeno: 04.10.22 u 14:47

Lester je slavio u derbiju protiv svog najljućeg rivalaNotingem Foresta, lako i ubedljivo, a rezultat na kraju iznosio je 4:0. Imali su stativu na rezultatu 0:0 Šumari, ali nakon toga, potpuno su pali, pa su kasnije i kada je sve bilo rešeno, uspeli da zabrljaju u poslednjoj trećini terena, pa odatle nisu mogli ni da upristoje poraz.

Nakon meča, Brendan Rodžers kome već neko vreme nad glavom visi otkaz, rekao je sledeće.

„Predugo je prošlo od prethodne pobede. Trebalo je da dođemo do pobede ranije, ali ovo je bila utakmica koja menja sezonu. Znali smo da će nas pobeda prodrmati, ali smo pokazali i dobru igru. Intenzitet je bio izvanredan. Drago mi je zbog igrača, ali i navijača – znam da su propatili. Ovo je bila pobeda za njih“, izjavio je Brendan Rodžers.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

„Bilo je lako da se navijači okrenu protiv nas, naročito u meču sa lokalnim rivalom, ali mi smo sve vreme imali podršku. Ovo je dosad bila jedna veoma izazovna sezona“, zaključio je nekadašnji strateg Liverpula.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter