0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LCFC

LISICAMA DERBI ISTOČNOG MIDLANDSA: Medison granatama raskrčio Šumu, Notingem prvi kandidat za ispadanje! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 22:57

Lester je slavio u derbiju protiv svog najljućeg rivala, Notingem Foresta, lako i ubedljivo, a rezultat na kraju iznosio je 4:0. Imali su stativu na rezultatu 0:0 Šumari, ali nakon toga, potpuno su pali, pa su kasnije i kada je sve bilo rešeno, uspeli da zabrljaju u poslednjoj trećini terena, pa odatle nisu mogli ni da upristoje poraz.

 

Tri prva gola Lisica su došla sa distance, van kaznenog prostora. Najpre je Medison šutirao sredinom prvog poluvremena, lopta se odbila od jednog defanzivca gostiju, i prevarilaHendersona. Nepunih dva minuta kasnije, Barns odličnim udarcem duplira prednost, da bi Medison postigao svoj drugi gol, odličnim šutem iz slobodnog udarca. Konačan rezulat postavlja Daka u drugom poluvremenu postavio konačan rezultat, na asistenciju desetke Lestera.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Ovo je bio svojevrsan derbi začelja, sada su oba rivala izjednačena sa po četiri boda na poslednje dve pozicije, s tim da su Lisice iznad Šume, zbog bolje gol razlike.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter