0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@ChampionsLeague

OLIMPIK MARSEJ OSTVARIO PRVU POBEDU U LŠ: Sportingov golman zatvorio meč posle prvih 25 minuta! (FOTO)

Objavljeno: 04.10.22 u 21:00

Olimpik iz Marseja je došao do prve ovosezonske pobede u Ligi šampiona i to protiv Sportinga, koji je bio maksimalan u prva dva kola, rezultat je bio 4:1.

Sporting je do prednosti došao praktično iz svlačionice, jer je u prvom minutu na semaforu pisalo 0:1, a u glavnoj ulozi je bio Trinkao. Nakon toga su se desile kardinalne greške Antonija Adana, golmana gostiju. Prvo je u 13. minutu napucao Aleksisa Sančeza od kog se lopta odbila u mrežu, 3 minuta kasnije strelac je bio Harit. Nakon brzog preokreta tima iz Francuske, usledila je još jedna amaterska greška Adana, koji je igrao rukom van šesnaesterca i dobio direktan crveni karton. Umesto Edvardsa je zatim na teren ušao rezervni golman gostiju, Franko Izrael, koji je primio još dva gola.

Prvo je u 28. minutu bio precizan Leonardo Balerdi nakon kornera, a onda je usledila prava uspavanka do samog finiša meča. U 84. minutu je konačan rezultat postavio Mbemba za velika tri boda.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter