0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@OM_Officiel

SPORTING JE VODIO: A onda mu se desio Antonio Adan! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.22 u 20:34

Sporting je u prva dva kola grupne faze Lige šampiona ostvario dve pobede, a večeras je na megdan došao Olimpiku iz Marseja u Francusku.

Idealno je krenulo po Portugalce, jer su do vođstva došli u ranoj fazi meča, tačnije u prvom minutu, a strelac je tada bio Trinkao. Nije prošlo mnogo, a desile su se nestvarne greške golmana i kapitena Sportinga. Prva se desila već u 13. minutu, kada je Aleksis Sančez izvršio pritisak na njega, a ovaj ga je amaterski napucao i lopta je završila u mreži iza njegovih leđa.

Druga greška je takođe neobjašnjiva, a desila se 10 minuta kasnije, pri rezultatu 2:1 za domaćina. Nuno Tavareš se stuštio ka golu Sportinga, a kada je jedan gostujući fudbaler ušao u duel sa njim, ispred njih je istrčao Antonio Adan i rukom udario loptu koja je bila van 16 metara. Po pravilu dobio je direktan crveni karton, a nakon toga je Sporting primio još jedan gol.

U toku je drugo poluvreme ovog meča, a rezultat je još uvek 3:1 za Olimpik iz Marseja, koji grabi ka prva tri boda u ovosezonskoj Ligi šampiona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter