0
Evrokupovi

FOTO: UEFA Champions League/Twitter

NJENO VELIČANSTVO – LIGA ŠAMPIONA: Simone Inzagi sa spakovanim koferom čeka Barsu – spektakl u Amsterdamu!

Objavljeno: 04.10.22 u 14:20

Uzbuđenja neće faliti.

Najkvalitetniji evropski klupski fudbal vraća se večeras. Nakon uvodna dva kola imali smo pauzu, pre svega zbog reprezentativne pauze.

Kao što smo sada već i navikli veče će otvoriti dva meča od 18.45 časova, a zaključiti šest koji se igraju od 21 čas.

Bajern će na svojoj Alijanc Areni dočekati ekipu Viktorije Plzenj. Bavarci su apsolutni favoriti u ovom meču, a sve osim ubedljive pobede bilo bi pravo iznenađenje. Za češkog predstavnika ovo je još jedan meč u kojem mogu da uživaju.

Mnogo tenzije kako na terenu, tako i van njega mogao bi da donese duel Olimpika iz Marseja i Sportinga. Velodrom je oduvek poznat kao veoma teško gostovanje, a temperamentni Portugalci će kući zasigurno hteti da odnesu tri boda i dodatno učvrste svoju prvu poziciju.

Logično, duel Ajaksa i Napolija u Amsterdamu trebao bi da donese dosta golova i pravi fudbalski spektakl. Holanđani kao i uvek na svom terenu igraju za gol više, dok je Napoli apsolutni hit ovog dela sezone. Klub iz Napulja prvi je u Seriji A, a vodeće mesto drži i u grupi A Lige šampiona. Sigurno je da će ovu utakmicu negde iz nekog fudbalskog raja gledati zajedno Johan Krojf i Dijego Armando Maradona.

Otkaz Simonea Inzagija u Interu je stvar momenta, a upravo taj momenat mogli bi da mu „obezbede“ Ćavi i njegova Barselona. Blaugrana stiže na Đuzepe Meacu sa jasnom namerom – 3 boda i ništa više. Nalaze se u veoma dobroj formi iako su poraženi od Bajerna, itekako su imali svoje šanse na tom meču. Sa druge strane Inter je vezao dva poraza u prvenstvu, igra ne deluje baš dobro, a navijači su sve više nezadovoljni trenerom Inzagijem. Apsolutno je jasno da je ovo njegova poslednja šansa da spasi posao.

Ostali mečevi:

Klub BrižAtletiko Madrid 21.00

Ajntraht FrankfurtTotenhem 21.00

PortoBajer Leverkuzen 21.00

LiverpulRendžers 21.00

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter