2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BUDUĆNOST VEĆ RAZMIŠLJA O ZVEZDI: Sudar dva Vladimira Jovanovića u Beogradu!

Objavljeno: 03.10.22 u 09:15

Trener kluba iz Podgorice je zadovoljan prikazanim od strane njegovog tima!

U prvoj rundi nove sezone AdmiralBet ABA lige, košarkaši Budućnosti iz Podgorice deklasirali su ekipu Splita. Tim iz crnogorske prestonice slavio je na domaćem terenu sa ubedljivih 94:59. Ekipa Vladimira Jovanovića daleko bolju igru pružila je u drugom poluvremenu. U redovima pobedničkog sastava istakli su se Rejnolds sa 16, Drobnjak sa 14, odnosno Vajt koji je dodao 13  i Lazić sa 11 postignutih poena.

Već narednog ponedeljka, Budućnost stiže u Beograd, gde će u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ izaći na megdan aktuelnom šampionu, Crvenoj zvezdi.

Nakon ubedljivog trijumfa komentar je izneo šef stručnog štaba Podgoričana, Vladimir Jovanović.

-Ne želim da tražim alibi, ali mi smo pre početka sezone imali samo četiri pripremne utakmice. Tokom meča smo izgledali dobro napadački, ali je bilo velikih padova u odbrani. Pred utakmicu smo ostali i bez Alfa Kabe, nadam se da će se brzo vratiti u sastav tima. Moramo da ostanemo zajedno, moramo da nastavimo da radimo, jer sam siguran da ćemo izgledati sve bolje i bolje – kazao je Jovanović i dodao:

-U ovom momentu smo prikazali partiju na očekivanom nivou, s obzirom da treniramo zajedno svega desetak dana. Samim tim, greške koje smo pravili i oscilacije koje smo imali su očekivane. Moram da naglasim da nemam ni jednu zamerku kada su zalaganje i rad u pitanju. Imamo dobru grupu momaka, dobru atmosferu, a rano je za priču o krajnjim dometima. Sada se okrećemo priprema za Crvenu zvezdu. Imamo sedam dana, mnogo će nam značiti svaki dan – konstatovao je trener Budućnosti.

 

0
0

2 Komentara

  1. NASH VLADIMIR VELIKI JE DOKAZANO NAJBOLJI, dokaz -41 najubedljivija pobeda KKP nad Coor***VOM cRVENOM (118-77) i ta tekma je proglasena ZLO STAVLJANJEM VEK.K.K.A !!!
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter