0
Evroliga

FOTO: Twitter/@FBBasketbol

BJELICA O POVRATKU U EVROLIGU: Morao sam da se vratim u ovaj klub!

Objavljeno: 03.10.22 u 16:30

Najnoviji NBA šampiona iz Srbije Nemanja Bjelica je završio svoju epizodu u SAD i ovog leta se vratio u Fenerbahče, gde je i nastupao pre odlaska u Ameriku. On je za portal Eurohoops rekao da je morao da obuče žuto-teget dres iz više razloga, a najviše što mu je trebala promena.

 

“Iza mene je sjajna godina, ostvario sam ono o čemu sam sanjao. Bio sam deo Golden Stejta, koji je osvojio šampionski prsten u NBA ligi. Osećao sam da sam u NBA dao sve što sam imao. Bila je to teška odluka, jer sam imao priliku da ostanem još jednu godinu. Međutim, osećao sam da sam završio jedno poglavlje i da treba da otvorim novo. U avgustu se Fenerbahče zainteresovao za mene i bio sam srećan što ću igrati za tim iz kojeg sam otišao u SAD pre sedam godina“, rekao je Bjelica za Jurohups.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

Ali on je pride i dodao.

„Još jedan razlog zašto sam se vratio jeste to što pokušavam da budem – ja. Mnogo se toga promenilo, format je drugačiji, imam iskustva, ali ipak će mi biti potrebno neko vreme da se prilagodim, jer je drugačije od NBA. Povredio sam list na pripremama sa reprezentacijom Srbije i pokušao sam da igram. Nadam se da ću da budem uskoro spreman„, zaključio je Bjelica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter