0
Evroliga

FOTO: Golden State Warriors/Screenshot

BJELICA O OSVAJANJU PRSTENA ‘Neverovatno je bilo igrati sa tim momcima – Ostvario sam ono što sam sanjao!’

Objavljeno: 03.10.22 u 14:54

Osvojiti prsten u NBA ligi je nešto o čemu ni mnogo ‘veći’ igrači mogu samo da sanjaju!

Prošlog leta odlučio je da potpiše ugovor sa Golden Stejt Voriorsima i malo ko je tada očekivao da će se okititi titulom šampiona najjače lige na svetu. Ipak, ovog leta odlučio je da se vrati u Evropu, potpisavši ugovor sa ekipom Fenerbahčea.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

‘Iza mene je sjajna godina, ostvario sam ono o čemu sam sanjao – bio sam deo Golden Stejt Voriorsa, tima koji je osvojio prsten. Osećao sam da sam u NBA dao sve što sam imao. Bila je to teška odluka jer sam imao priliku da ostanem još jednu godinu. Ipak, osećao sam da sam završio jedno poglavlje i da treba da otvorim novo. U avgustu se Fener zainteresovao za mene i bio sam srećan što ću igrati za tim iz kojeg sam otišao u SAD pre sedam godina.’ – rekao je Bjelica i potom dodao:

Nemanja Bjelica during the FIBA Men’s Olympic Qualifying Tournament semi-final match between Serbia and Puerto Rico, on July 3, 2021, in Belgrade, Serbia. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘Bilo je neverovatno iskustvo igrati sa tim momcima – trojica takmičarski nastrojenih momaka, trojica pobednika, tri različite ličnosti. Bilo je to zadovoljstvo, san – igrati košarku u najboljem timu na svetu. Naučio sam mnogo toga, kako u manjoj ulozi biti deo nečeg većeg.’ – zaključio je srpski internacionalac.

U sezoni za nama Bjelica je odigrao 71 utakmicu, a prosečno je beležio nešto više od šest poena uz četiri skoka i dve asistencije, a sve je ispraćeno dobrim procentima šuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter