0
Košarka

FOTO: Twitter/@PartizanBC

SMAILAGIĆ SA NAJVIŠIM CILJEVIMA: Želimo sam vrh Evrolige, ili makar fajnal-for!

Objavljeno: 23.08.22 u 13:16

Košarkaši Partizana juče su počeli pripreme za predstojeću sezonu u kojoj prvi put nakon devet godina igraju u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju. Na uvodnom treningu jedan od perspektivnijih igrača crno-belih, Alen Smailagić, govorio je za Sport Klub.

„Definitivno smo spremni za pravi start priprema. Atmosfera je odlična, tu je nekolicina  igrača koji se znaju od prošle godine. Mi smo već stari prijatelji, zaista nas vezuje jako prijateljstvo. To se sada posebno osetilo na ovom okupljanju. Sada smo mnogo bliskiji nego prošle godine, nismo se videli izvestan period i baš se radujemo što smo ponovo zajedno. A već smo u novom sastavu počeli da gradimo neku hemiju i željni smo rada i pobeda“, istakao je Smailagić za Sport Klubm, zatim je nastavio:

„Ovo je prvi trening da smo se okupili da smo skoro svi zajedno, ali već smo odradili niz treninga, što individualno, što timski, mislim na mlađi deo prvog tima. Mi mlađi smo se baš obradovali što su nam se pridružili i stariji igrači, a novajlije su baš pozitivne i prijatne osobe. Sve je u najboljem redu, nemamo nikakve primedbe, a verujem da će tako da bude i ubuduće“. 

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Mladi krilni centar ima izuzetno visoke ambicije:

„Imamo želju, san i volju da osvajamo trofeje u novoj sezoni. Želimo i u Evroligi da jurišamo na sami vrh, ili bar da se plasiramo na fajnal-for! Čisto da dokažemo da možemo i da su naše želje ostvarive“, jasan je Smailagić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter