1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Cibona/Marin Susic

TRIFUNOVIĆ OTKRIO OBRADOVIĆEV RECEPT ZA USPEH: Već smo glavama okrenuti ka Albi – cela ekipa je srećna! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.22 u 23:26

Slavili su na otvaranju sezone.

Košarkaši Partizana savladali su Cibonu u prvom kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 81:105 i tako trijumfalno započeli novu sezonu. Nakon ovog meča, za klupsku televiziju je govorio Uroš Trifunović, koji je postigao 14 poena, uz najveći indeks u svojoj ekipi.

Na startu obraćanja, mladi košarkaš crno-belih otkrio je da je ekipa jako trenirala na pripremama i da je ovaj meč pokazatelj sega toga.

– Pa, mislim da smo dosta jako trenirali na pripremama, ovo je neki pokazatelj. Mislim da smo svi odigrali dobro, timski, dali neke poene, ali ne treba da se zadovoljavamo ovim, mi možemo mnogo bolje od ovog. Već smo glavama okrenuti u petak ka Albi – počeo je Trifunović i dodao:

– Kao što kažem, nismo skroz uigrani, treba da naučimo da pričamo jedni drugima šta i kako, ali verujem da će vremenom to biti bolje. Cela ekipa je srećna ovom utakmicom, to nam je motiv da idemo dalje i bolje – zaključio je Uroš Trifunović.

0
0

1 Komentara

  1. Tacno, niste uigrani, a kada se uigraju Panter, NANELI, PAPAPETRU, Zek, Lesor, Egzum..to ce biti strasan tim..!!!! PS..pod hitno top pley!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter