0
Domaći fudbal

FOTO: Arena Sport

PETRIĆA NE OPTEREĆUJU PITANJA NOVINARA: Sledeća utakmica je novo dokazivanje i totalno je drugačija! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.22 u 21:55

Možda i jesu u pravu.

Partizan je rutinski slavio protiv Vojvodine u 13. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije i to sa 4:1, a nakon ovog susreta, medijima se obratio trener crno-belh Gordan Petrić. Na pitanje novinara da li je ovo možda najbolje izdanje Partizana od kada je on trener, Petrić je imao spreman odgovor.

– Sve me nešto pitaju da li je ovo najbolja partija, ali mene to ne opterećuje. Meni je samo bitno da su se momci koncentrisali i da su uradili svoj posao. Mislim da smo pre prvog gola mogli da damo ranije gol. Dali smo ta dva gola. Igrači Vojvodine sam u nekom trenutku to i poklonili, ali smo mogli i ranije da damo dva gola, počeo je Petrić i dodao:

Zadovoljan sam momcima kako su odradili posao, ali to treba da zaborave. Sledeća utakmica u četvrtak je novo dokazivanje i totalno drugačija utakmica – rekao je Gordan Petrić.

Sa druge strane, trener Vojvodine Milan Rastavac, nije bio zadovoljan partijom svojih izabranika. On je podvukao da je bilo previše poklona za protivnika, kao i da je nakon crvenog kartona sve bilo mnogo teže.

Previše poklona za jednu ovakvu utakmicu. Bilo je sijaet grešaka koje je Partizan kaznio i posle toga je došao i taj crveni karton. Posle toga je bilo teško da se vratimo. Moramo da naučimo da je fudbal jedno takmičenje i da mnogo takmičarskije ulazimo u utakmice – istakao je Rastavac.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter