0
ATP

FOTO: Twitter/@telavivopen

NOVAK ZAHVALAN NAKON OSVAJANJA TITULE: „Hvala što ste napravili da ovo bude jedna od najlepših nedelja za mene u poslednje vreme!“

Objavljeno: 02.10.22 u 20:50

Rutinski osvojena titula.

Novak Đoković osvojio je ATP turnir u Tel Avivu pobedom nad Marinom Čilićem, 2:0. Po setovima – 6:3, 6:4.

Nakon meča emotivno se oprostio od Tel Aviva i zahvalio svima.

Hvala što ste napravili da ovo bude jedna od najlepših nedelja za mene u poslednje vreme. Osetio sam se kao da sam kod kuće zbog podrške koju sam imao, to je bilo fantastično. Prelepo je videti toliko dece, prepune tribine na svakom meču. Izrael je pokazao ogromnu strast prema sportu i tenisu, hvala vam iz dubine srca što ste došli i podržali sve sportiste ove nedelje. Sjajni ste! – započeo je Novak.

A zatim i dodao.

Hvala vlasnicima, direktoru, organizaciji, ne možemo da zaboravimo koliko je ljudi uključeno da se šou desi, da bismo igrali na ovom nivou, zajedno sa sudijama, dečacima i devojčicama koji donose loptice. Hvala na učešću u ovom turniru, cenimo to. Mnogo pozitivnih emocija nosim odavde i nadam se da ovo nije poslednji put da ću igrati ovde pred vama. Hvala vam puno! – zaključio je Đoković.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter